Hjemmearbejdspladser Er PopulæRe

Flyselskabet nægtede: Sådan fik Alberte sine penge - Vi er nødt til at stramme op

Anvendes også til hjemmearbejdspladser. Det kan blandt andet skyldes din egen routers opsætning. Nogle routere skal have VPN Passthrough aktiveret. Her skal du have nok have fat i din internet udbyder, eller en anden IT kyndig, der kan ændre din routers opsætning. Det kan ofte klares via fjernsupport.

Eksempel åbnes via IP-adresse/URL “” og logges på med brugernavn “admin” og adgangskode “admin” (Computer skal være på routers netværk). din egen eller internetudbyders vejledning for den specifikke router. Find “VPN Passthrough” i opsætningen På denne router ligger det under “Advanced” > “Home Network” > “Advanced Settings”.

- Når situationen er normal igen, så husk at opsamle erfaringerne til at forbedre fjernadgang, processer og beredskabsplaner. Gode råd til medarbejderen - Brug de værktøjer og kommunikationskanaler din arbejdsplads stiller til rådighed, og husk at sikkerhedspolitikerne også gælder når du arbejder hjemmefra.

Danske kendte Internationalt kendte Kongelige Musik Film, tv og radio Event & Kultur Anmeldelser Filmmagasinet Sex og samliv Sexperterne Kys og kærlighed Massage og Escort Sexshop Side6.dk Side 9 Bliv Side 9 pige Side 9+ Seneste Side 9 nyt Månedens Side 9-pige Forbrug Dine penge Sundhed Fødevarer Vin Elektronik & spil Ferie Biler Håndværkeren

Fikset af ukendte 'gerningsmænd' Sagsøgt for millionbeløb Smittespredning tager af

Der skete en fejl under valideringen af din bruger. Chokeret over dødsfald

Mand får bøde for at tisse på kunstværk Verdens uhyggeligste hus: Holder kun seks timer - Pinligt for Danmark

VPN virker måske ikke, og så bør du tjekke din router opsætning! > VPN er et Virtuelt Privat Netværk, som anvendes for at skabe punkt til punkt-forbindelser, såkaldte “tunneler”, gennem et andet datanet . VPN er tillige typisk krypteret, for at sikre f.eks. forretningskritisk datatrafik.

Bestormet af Messi- beskeder Frankrig Forsvarer topløs solbadning Brækkede flere lemmer Færdig boss får 12 mio.

Virksomhedsoverdragelser Du er ikke oprettet som bruger. Udfyld nedenstående felter og læs vores brugervilkår for at tilmelde dig nyhedsbreve og events. Når du tilmelder dig et arrangement hos Kromann Reumert eller vores nyhedsbreve, afgiver du en række personoplysninger om dig selv, herunder navn, stilling, arbejdsplads, postnr. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

- Hvis din arbejdscomputer ikke holdes opdateret automatisk, skal du huske at holde den opdateret selv. - Vær opmærksom på evt.

SøgAvanceret søgning ForaTilmeldte brugere Er der nogle derinde der har hjemmearbejdsplads og vil fortælle hvad arbejdspladsen stiller til rådighed i den forbindelse? PC, arbejdsgiverbetalt telefon, tilskud til internetforbindelse osv.

Slå funktionerne PPTP og IPSec passthrough til , Gem indstillingen og Genstart router. Nyheder, Tips & tricks

Kvinder efterlyses for groft tyveri Efter blodprop: Jokke udskyder attaché-job Nyheder 112 Samfund Politik Terror Krig og katastrofer Verden på vrangen Videnskab og teknik Sport Live Stillinger Fodbold 2. division Håndbold Formel 1 Cykling Tennis Boksning Anden sport Motorsport Trav

29-årig død i brændende bil Nu bliver den endnu hurtigere Skriv til redaktionen Skriv læserbrev Send pressemeddelelse Klag over Ekstra Bladet Priser & Betingelser

Messi-fans går på gaden - Vores land er hærget ENGELL: Mette vil indføre særlov USA Erklærer undtagelsestilstand undtagelsestilstand

- Sørg for at der kan kommunikeres med alle medarbejdere, og at de er bekendt med de besluttede kommunikationskanaler. - Vær opmærksom på det øgede trusselsbillede, hvor kriminelle prøver at udnytte denne situation.

- Sørg for at medarbejderne kender processerne for fjernadgang, og tester, at de virker (f.eks. VPN, fler-faktor autentifikation osv.) - Sørg for at infrastrukturen der understøtter fjernadgangen, har kapacitet og licenser nok til at dække det øgede antal brugere, der skal have samtidig adgang. - Sørg for at automatisk opdatering af medarbejdernes arbejdscomputere også virker, når de arbejder hjemmefra. - Sørg for at være bevidst om risici ved eventuelle midlertidige adgange eller tilladelser, og at revurdere dem når behovet ikke længere er til stede.

Nyheder, Tips & Tricks VPN og hjemmearbejdsplads! I disse corona tider arbejder ekstraordinært mange hjemmefra. Og i den forbindelse oplever nogle problemer med at tilgå virksomhedens IT systemer via VPN.

28 minutter siden Dansk klub bestormet af Messi-beskeder BREAKING NEWS Efter blodprop: Jokke udskyder attaché-job 50 minutter siden Bedemand var i gang: Så vågnede 'liget' 1 time siden Stort tvist for Magnussen: - Ja, for helvede

Jeg er ved at forhandle et nyt job på plads og der skal jeg have 2 faste hjemmearbejdsdage om ugen og er lidt i tvivl om hvad jeg kan bede om af ovenstående. Geografisk sted: Syd på i DanmarkLikede indlæg: 1841 Re: Hjemmearbejdsplads

Skatter og afgifter Sø- og transportret

Vær derfor meget forsigtig med at svække sikkerhedsforanstaltningerne, og er det nødvendigt, så gør det alene efter en grundig risikovurdering af de mulige konsekvenser. Cybertruslen mod Danmark er meget høj, udtaler Thomas Lund-Sørensen, chef for Center for Cybersikkerhed ifølge en pressemeddelelse. Se også: Stigning i forsøg på hackerangreb: Udnytter folks frygt for coronavirus Det har fået Center for Cybersikkerhed til at lave en liste med gode råd.

'Tvangsfjern børn der er omskåret' Betaler støtte tilbage Syvårig pige i kritisk tilstand Vilde tal: Hvad koster det at bygge en F1-racer?

Corona/COVID-19 forholdsregler Forummet hvor du kan debattere alt fra kageopskrifter til kærestesorger, eller bare sludre løs om hverdagens oplevelser

Du kan til hver en tid slette din profil eller tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbreve via linket "Opdater/afmeld profil" i det enkelte nyhedsbrev. Ja tak, jeg ønsker at få nyhedsbreve og anden relevant markedsføring tilsendt. Du er nu tilmeldt de nyhedsbreve, du har valgt, og vi har sendt en bekræftelsesmail til din e-mailadresse.

Den udgøres af cyberkriminelle, som ifølge Center for Cybersikkerhed ikke viser såkaldt samfundssind: - Tværtimod udgør Corona-krisen en særlig gunstig mulighed for de cyberkriminelle til at angribe danske netværk.

- Husk også at beskytte den fysiske adgang til din arbejdscomputer, når du arbejder hjemmefra. Kilde: Center for Cybersikkerhed - Cybertruslen mod myndigheder og virksomheder er meget høj. Og i denne kritiske tid hvor mange arbejder hjemme, er vi ekstra sårbare. Derfor gælder det for virksomheder og myndigheder om at være forberedt og tage de nødvendige forholdsregler ved hjemmearbejdspladser.

Medie: Efterlønnen faldet med 47.000 kr. Lastvogn væltet på hovedvej Hylder chok- beslutning Kendis-datter udsat for voldeligt røveri udsat for voldeligt

Og det er vigtigt, at vi lytter til de gode råd, der kommer om sikker it-brug, så vi trygt kan arbejde hjemmefra. Lad os hjælpe hinanden med også at passe på vores arbejdspladser, så it-kriminelle eller andre, der vil udnytte en kritisk situation, ikke får frit spil, siger ministeren. Se også: Usmageligt: Annonce fra Power forarger Stigning i forsøg på hackerangreb: Udnytter folks frygt for coronavirus

Nyheder 112 Samfund Politik Terror Krig & katastrofer Videnskab & teknik Verden på vrangen Hackere er ikke bange for corona - tværtimod Væk fra smittebærende kolleger truer her dog en anden fare.